© 2023 by Roland VC. Proudly created with Wix.com

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

ONDERNEMINGSPROFIEL

RET Consulting is een commerciële en industriële verkooponderneming gespecialiseerd in oplossingen van milieuvraagstukken en koolstofarme technologie. Hoewel gevestigd in Amsterdam, Nederland, opereren wij internationaal en richten onze activiteiten op de Latijns-Amerikaanse en Caribische markt. Onze zakelijke structuur bouwt op een ondersteunend verkoopmodel dat gericht is op de financiële doelstellingen van onze partners.  

 

Our company aim is to assist clients in a pipeline of environmental engineering products we represent, as well as applying the best practices and lean processes that effectively lead to positive results and more importantly to tailor-made consulting advice able to adapt to the market's demand.

Professionalism

 

INTEGRITEIT

Passie bepaalt alles wat wij doen. We begrijpen de zakelijke doelstellingen van onze klanten en integreren deze volledig in onze bedrijfsvoering. We zijn niet gericht op eenmalige transacties maar kijken naar de lange termijn. Het is onze missie om een trusted partner zijn van onze klanten en langdurige relaties te ontwikkelen. Onze ultieme ambitie is onze betrokkenheid aan klanten te laten zien door middel van responsiviteit en kwaliteitsresultaten.

Show More
Show More

MISSIE

Bijdragen aan de ontwikkeling van de waardeketen in duurzame energie, aan de globale groei van de markt, aan de verscheidenheid van mogelijkheden om met vereenvoudigde operationele modellen oplossingen voor  milieukwesties aan te reiken. Daar staat RET Consulting voor

WAARDEN

Onze culturele waarden zijn gebaseerd op eerlijkheid, integriteit, wederzijds respect, vertrouwen en op de hoogste normen van ethisch zakelijk gedrag. Deze waarden zijn de hoekstenen van onze onderneming.

 
Show More